Afspraken

U kunt telefonisch een afspraak maken, of in de praktijk. Ook kunt u het contactformulier of het inschrijfformulier gebruiken om u via internet aan te melden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is mogelijk om uw voorkeur voor een bepaalde therapeut kenbaar te maken.

Bij Steve van Rijen kan het zijn dat u wat langer moet wachten voor een afspraak, maar normaliter  hanteren wij geen wachtlijst. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen een afspraak met u te maken. Bij spoed weet uw huisarts ons te vinden om te vragen of een afspraak nog dezelfde dag kan.

Telefoon

U kunt ons bereiken op 0485-573365

Op tijden dat onze receptioniste/telefoniste, Rhea,  niet aanwezig is hebben we voor de telefoon een antwoordapparaat aan staan. We streven er naar om zo snel mogelijk op uw telefoontjes of mailing te reageren.

Bezoek aan de praktijk

U kunt altijd naar de praktijk komen tijdens de openingstijden. U moet dan wel rekening houden met het feit dat wij soms ook werkzaam zijn in de buitenpraktijk en dan niet aanwezig kunnen zijn. In dat geval laten we een bericht achter waarop u kunt zien hoe laat we weer terug zijn.

Meenemen bij eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek aan de praktijk graag het volgende meenemen:

  • Uw zorgpasje of bewijs van inschrijving van uw zorgverzekeraar.
  • Eventueel een verwijsbrief  indien u bent doorverwezen via uw huisarts of specialist.
  • U moet zich kunnen legitimeren met een geldig wettelijk identiteitsdocument, zoals een paspoort, een Nederlands rijbewijs, een Nederlandse identiteitskaart of een Nederlands vreemdelingendocument.
  • Indien u dit prettig vindt kunt u zelf een handdoek meenemen waarop u kunt liggen.

Afspraak annuleren

Ongeacht de reden, kunt u een afspraak afzeggen. Dit moet u minimaal 24 uur voor de afspraak doen, anders brengen we het tarief voor de niet-nagekomen afspraak bij u in rekening. Hiervoor kunt u bellen, inspreken op het antwoordapparaat of een e-mail sturen. Ook kunt u hiervoor het contactformulier gebruiken.