De Praktijk

Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers  is al jaren een begrip in Boxmeer.

Onze vestiging op de Akkerdistel voldoet aan alle mogelijke kwaliteitseisen die door overheid, verzekeraars en het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie zijn gesteld.

Er zijn drie behandelkamers en er is ook een grote oefenruimte. Dit alles bevindt zich op de begane grond. De praktijk is rolstoeltoegankelijk. Indien noodzakelijk komt de fysiotherapeut ook bij u aan huis.

Het BIG-register

De titel fysiotherapeut is een beschermde titel. Het duidt op kwaliteit. Iemand die in het bezit is van het diploma fysiotherapie is pas bevoegd om de titel fysiotherapeut te voeren na registratie in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). U kunt dit inzien op de website van CIBG (ministerie van volksgezondheid)

Het Kwaliteitsregister Fysiotherapie

Vanuit de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Bijvoorbeeld door gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen. Ook door een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is er een verplichting tot bijscholing. Wie aan alle kwaliteitseisen voldoet en ook werkt volgens de richtlijnen van het KNGF, wordt toegelaten tot het kwaliteitsregister fysiotherapie.
Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister.