Tarieven – Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers – Boxmeer
Header afbeelding
Welkom bij Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Tarieven

Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een contract. Indien mogelijk sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw verzekering. In 2023 hebben wij geen contract meer met Zorg en Zekerheid, ENO en Just van CZ.

In een aantal gevallen kunt u toch een rekening krijgen. Met name wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of wanneer u het verzekerde bedrag reeds heeft verbruikt. Wij hebben geen inzicht in welke zorg u eerder in het jaar elders heeft verbruikt.

Tarieven per 1 januari 2023

Behandeling in de praktijk €  36,00
Manuele Therapie in de praktijk €  47,50
Telefonisch consult €  17,50
Screening/DTF €  20,00
Intake en onderzoek na screening/DTF €  47,50
Intake en onderzoek na verwijzing €  47,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €  52,50

Toeslag voor uitbehandeling                                         €  15,00

Inrichtingstoeslag                                                          €   15,00

Wat is een screening?

Als u rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat dan voert deze eerst een screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is vraagt de fysiotherapeut u naar uw huisarts te gaan en stuurt hij deze een bericht. Beoordeelt hij dat u bij de fysiotherapeut wel aan het juiste adres bent, dan volgt een vraaggesprek over uw klacht en een lichamelijk onderzoek. Doorgaans wordt u in de eerste behandeling ook meteen behandeld.

Betalingen moeten binnen 14 dagen worden voldaan.  Vraag naar onze betalingsvoorwaarden wanneer het voor u problematisch is deze rekening in eenmaal te voldoen.

Op al onze leveringen zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing die gedeponeerd zijn bij de Arr. rechtbank te Utrecht onder nummer 321/92. Tevens zijn de Medicas betalingsvoorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de KvK te Breda.

http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden