Tarieven – Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers – Boxmeer
Header afbeelding
Welkom bij Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers

Wie zijn wij?

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Tarieven

Met bijna alle zorgverzekeraars hebben wij een contract. Indien mogelijk sturen wij de rekening rechtstreeks naar uw verzekering.

In een aantal gevallen kunt u toch een rekening krijgen. Met name wanneer u geen aanvullende verzekering heeft of wanneer u het verzekerde bedrag reeds heeft verbruikt. Wij hebben geen inzicht in welke zorg u eerder in het jaar elders heeft verbruikt.

Tarieven per 1 januari 2024

Behandeling in de praktijk €  37,50
Manuele Therapie in de praktijk €  49,50
Telefonisch consult €  17,50
Screening/DTF €  25,00
Intake en onderzoek na screening/DTF €  47,50
Intake en onderzoek na verwijzing €  47,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €  52,50

Toeslag voor uitbehandeling                                         €  17,50

Inrichtingstoeslag                                                          €   17,50

Wat is een screening?

Als u rechtstreeks naar de fysiotherapeut gaat dan voert deze eerst een screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Wanneer dit niet het geval is vraagt de fysiotherapeut u naar uw huisarts te gaan en stuurt hij deze een bericht. Beoordeelt hij dat u bij de fysiotherapeut wel aan het juiste adres bent, dan volgt een vraaggesprek over uw klacht en een lichamelijk onderzoek. Doorgaans wordt u in de eerste behandeling ook meteen behandeld.

Betalingen moeten binnen 14 dagen worden voldaan.  Vraag naar onze betalingsvoorwaarden wanneer het voor u problematisch is deze rekening in eenmaal te voldoen.

Op al onze leveringen zijn de betalingsvoorwaarden van toepassing die gedeponeerd zijn bij de Arr. rechtbank te Utrecht onder nummer 321/92. Tevens zijn de Medicas betalingsvoorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de KvK te Breda.

http://medicas.net/Betalingsvoorwaarden