Specialisaties

De Manuele Therapie Marsman is een specifieke onderzoek- en behandelingsmethode gericht op het ongestoord functioneren van de wervelkolom.

Psychosomatisch fysiotherapie is een behandelvorm die zich richt op 'lichaam' en 'geest'. De psychosomatisch fysiotherapeut kan u helpen om inzicht te krijgen in de wisselwerking hiertussen.

Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen.

Reducept is de VR-behandelmethode voor pijn. We bieden twee gespecialiseerde modules: Reducept Educatie voor eenmalige pijneducatie in VR, en de Reducept Methode: een uitgebreide behandelmethode voor chronische pijn.

Het Medical Taping Concept is een aanvullende behandelmethode. Er wordt elastische tape gebruikt om spieren te ondersteunen zonder ze te beperken.

Letterlijk betekent 'haptonomie' de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Het heeft als doel een balans tussen voelen, doen en denken te bereiken.

De huidtherapeut is een beroepsbeoefenaar binnen de eerste- en tweedelijnsgezondheidszorg. Zij (of hij) behandelt op verwijzing van een medicus patiƫnten met een zieke of beschadigde huid.

Fitness is een vorm van sporten gericht op onder andere het verbeteren van de conditie en/of vetverbranding, waarbij het eigen lichaam als weerstand kan dienen.