Intake en/of gratis advies

Je kent het vast wel; ben je net lekker aan het sporten of werken, krijg je ergens last van. Weekje rust nemen en dan maar weer proberen. Soms gaat het goed, maar net zo vaak ook niet. Op zo’n moment is deskundig advies altijd welkom.

Bij Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers kan je voor dit advies terecht. Onze fysiotherapeuten hebben jarenlang professionele ervaring in het begeleiden van mensen met fysieke klachten. De moderne praktijk aan de Akkerdistel geeft volop ruimte en gelegenheid om individueel of in kleine groepjes aan je herstel te werken en te revalideren.

Om advies en begeleiding van een fysiotherapeut te krijgen is geen verwijzing van een arts nodig. Tevens zijn de kosten van dit advies in de meeste gevallen verzekerd via de aanvullende zorgverzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering dan ligt dit anders.
Vanuit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap vindt Fysiotherapie Gebbink-Rikken-Huijbers echter dat deze zorg voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Wij zetten ons dan ook graag in om dit voor iedereen bereikbaar te maken.
Indien men voor een eerste consult/screening niet verzekerd is nemen wij namelijk deze kosten op ons!!.

Doelstelling van ons advies is om iedereen de mogelijkheid te bieden om een diagnose te laten stellen en een passend advies te geven om het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen zodat men weer snel kan doen wat men het liefste wil: Zonder problemen functioneren en bewegen!!

Bel voor een intake en/of gratis advies naar; 0485-573365